x

Cookies a GDPR

GASTRO - KOŘENÍ s.r.o.nepředává třetím stranám žádné osobní údaje kromě těch nutných pro uskutečnění platby a dopravy zboží k zákazníkovi. Službám třetích stran (Google) předáváme pouze anonymní token pro analýzu chování zákazníků. Více pod odkazem Ochrana osobních údajů nebo Cookies Přijmout výchozí nastavení?

Podrobnější nastavení

Nezbytné cookies

Tyto položky jsou vyžadovány pro základní fungování webových stránek. Jako takové je nelze odmítnout nebo vypnout.

Analytické cookies

Tyto položky pomáhají provozovateli webových stránek pochopit, jak jeho webové stránky fungují, jak s nimi návštěvníci intereagují, odkud přicházení (vyhledávání, reklama,..) a o jaké zboží mají zájem. Tento typ úložiště neshromažďuje informace, které by přímo identifikovaly návštěvníka.

Aktuální informace pro spotřebitele naleznete ZDE

Bramborový program

Řadit podle:
BRAMBOROVÁ KAŠE S MLÉKEM A SOLÍ Způsob přípravy: Odměřené množství vody se solí přiveďte k varu. Přidejte studenou vodu, vmíchejte vločky a dobře promíchejte. 1 minutu nechte odstát a znovu promíchejte. Pro zjemnění chuti můžete přidat máslo nebo směs bylin. Alergeny: Mléko
Více informací
BRAMBOROVÉ TĚSTO Způsob přípravy: Do nádoby nalijeme 1 – 1,1 l studené vody a nasypeme 1 kg práškové směsi bramborového těsta. Krátce prohněteme a necháme 3 minuty odležet. Počet porcí – z 1 kila práškové směsi lze připravit 10 porcí.
Alergeny: Obiloviny obsahující lepek.
Více informací
HALUŠKY Způsob přípravy: Směs halušky smícháme se studenou vodou v těsto, které protlačíme přes haluškové síto do vařící osolené vody. Halušky zamícháme, krátce povaříme, než vyplavou a scedíme. Směs halušky 1000 g, voda 1100 g. Alergeny: Obiloviny obsahující lepek.
Více informací
CHLUPATÉ KNEDLÍKY Způsob přípravy: Směs chlupaté knedlíky smícháme se studenou vodou a necháme odležet. Poté vytvarujeme do tvaru knedlíků, které vložíme do osolené vařící vody. Vaříme, než knedlíky vyplavou. Směs chlupaté knedlíky 1000 g, voda 1000 g. Alergeny: Obiloviny obsahující lepek.
Více informací
JOGURTOVÉ KNEDLÍKY Použití: Z těsta je možno vyrobit knedlíčky s ovocnou náplní nebo kuličky či válečky s ovocnou omáčkou. Způsob přípravy: 1000g směs jogurtové těsto smícháme s 750 – 800g studené vody a promícháme. Necháme 5 minut odstát a poté znovu promícháme v homogenní těsto. Z těsta je možno vyrobit knedlíčky s ovocnou náplní nebo kuličky či válečky s ovocnou omáčkou. Vaříme ve vroucí vodě nebo v páře 7 – 10 minut, dle velikosti. Směs jogurtové těsto 1000g , voda 750 – 800g Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, mléko, vejce.
Více informací