x

Cookies a GDPR

GASTRO - KOŘENÍ s.r.o.nepředává třetím stranám žádné osobní údaje kromě těch nutných pro uskutečnění platby a dopravy zboží k zákazníkovi. Službám třetích stran (Google) předáváme pouze anonymní token pro analýzu chování zákazníků. Více pod odkazem Ochrana osobních údajů nebo Cookies Přijmout výchozí nastavení?

Podrobnější nastavení

Nezbytné cookies

Tyto položky jsou vyžadovány pro základní fungování webových stránek. Jako takové je nelze odmítnout nebo vypnout.

Analytické cookies

Tyto položky pomáhají provozovateli webových stránek pochopit, jak jeho webové stránky fungují, jak s nimi návštěvníci intereagují, odkud přicházení (vyhledávání, reklama,..) a o jaké zboží mají zájem. Tento typ úložiště neshromažďuje informace, které by přímo identifikovaly návštěvníka.

Aktuální informace pro spotřebitele naleznete ZDE

Jíšky a škroby

Řadit podle:
SUŠENÁ BRAMBOROVÁ KOSTKA 10x10 Dehydratovaný výrobek z brambor, používá se především do vývarů a polévek, kde plně nahradí kostku z čerstvých brambor.
Více informací
BRAMBOROVÝ ŠKROB Bramborový škrob je určený k připravě moučníků, dortů a drobného pečiva. Neobsahuje lepek, proto ho využívají lidé trpící celiakií k zahuštění exotických omáček, polévek a šťáv. Bramborový škrob na rozdíl od mouky nezabarvuje, pokud ho dostatečně povaříte, omáčka zůstane čirá.
Více informací
HOTOVÁ JÍŠKA SVĚTLÁ Ideální k zahuštění světlých omáček, šťáv, polévek a gulášů, pro které chcete zachovat přirozenou světle smetanovou barvu. Návod k použití: Granulovanou jíšku vsypte do vroucí tekutiny a povařte 1 minutu za občasného míchání.
Více informací
HOTOVÁ JÍŠKA TMAVÁ Ideální k zahuštění tmavých omáček, šťáv, polévek a gulášů, pro které chcete zachovat přirozenou tmavou krémovou barvu. Návod k použití: Granulovanou jíšku vsypte do vroucí tekutiny a povařte 1 minutu za občasného míchání.
Více informací