x

Cookies a GDPR

GASTRO - KOŘENÍ s.r.o.nepředává třetím stranám žádné osobní údaje kromě těch nutných pro uskutečnění platby a dopravy zboží k zákazníkovi. Službám třetích stran (Google) předáváme pouze anonymní token pro analýzu chování zákazníků. Více pod odkazem Ochrana osobních údajů nebo Cookies Přijmout výchozí nastavení?

Podrobnější nastavení

Nezbytné cookies

Tyto položky jsou vyžadovány pro základní fungování webových stránek. Jako takové je nelze odmítnout nebo vypnout.

Analytické cookies

Tyto položky pomáhají provozovateli webových stránek pochopit, jak jeho webové stránky fungují, jak s nimi návštěvníci intereagují, odkud přicházení (vyhledávání, reklama,..) a o jaké zboží mají zájem. Tento typ úložiště neshromažďuje informace, které by přímo identifikovaly návštěvníka.

Aktuální informace pro spotřebitele naleznete ZDE

Polévky

Řadit podle:
BORŠČ Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 10 minut. 100g suché směsi na 1 l vody. Alergeny:
Celer, mléko
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1345 kJ (319 kcal) Tuky 5,9 g  z toho nasycené mastné kyseliny 2,8 g Sacharidy 46,1 g z toho cukry 6,5 g Bílkoviny 18,0 g Sůl 10,0 g
Více informací
BROKOLICOVÁ POLÉVKA
Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 10 minut. 90g suché směsi na 1 l vody. 3,5 kg suché směsi na 39 l vody.
Alergeny: Lepek, mléko.
Více informací
CIBULAČKA
Způsob přípravy:
40g směsi na 250ml smetany a 140ml vody.
Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stáleho míchání vaříme mírným varem cca. 10 min.
Alergeny: Celer.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1519 kJ (363 kcal) Tuky 17,3 g  z toho nasycené mastné kyseliny 7,2 g Sacharidy 42 g z toho cukry 22,0 g Bílkoviny 6,0 g Sůl 17 g
Více informací
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca. 10 minut. 100g směsi na 1 l vody Alergeny:
Obiloviny obsahující lepek a mléko.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1385 kJ (329 kcal) Tuky 9,9 g  z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g Sacharidy 47,1 g z toho cukry 5,1 g Bílkoviny 9,8 g Sůl 8,5 g
Více informací
FRANCOUZSKÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme v horké vodě a vaříme na mírném ohni 8 – 10 minut. 80g suché směsi na 1 l vody. Alergeny:
Obiloviny obsahující lepek, vejce, celer.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 427 kJ (102 kcal) Tuky 7 g  z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g Sacharidy 10 g z toho cukry 4 g Bílkoviny 12 g Sůl 11 g
Více informací
CHŘESTOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA Použití: Krémová polévka s chřestem, lahodnou chutí a příjemnou vůní. Způsob přípravy: Obsah sáčku 85 g vmíchejte metličkou do vlažné vody, za stálého míchání přiveďte k varu a na půl zakryté 10 minut vařte na velmi mírném ‘‘ohni‘‘. 100g prášku na 1 litr vody = 5 porcí Složení: Pšeničná mouka, palmový olej, jodizovaná sůl (jedlá sůl, jodičnan draselný), zvýrazňovač chuti (glutamát sodný, guanylát sodný, lonisát sodný), modifikované škroby, laktoza, cukr, aromáta, chřest (2,0%), cibule, mléčné bílkoviny, cibule, koření (sója), zahušťovadla (rohovníková moučka, guarová moučka), petrželka, koření (kurkuma), okyselovadlo (kyselina citrónová). Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu. Alergeny:
Technologicky není možné vyloučit stopy lepku, korýšů, vajíček, ryb, lískových ořechů, sóji, mléka, celeru, hořčice,sezam.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1505 kJ (355 kcal) Tuky 7,0 g  z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g Sacharidy 72,1 g z toho cukry 4,0 g Bílkoviny 12,0 g Sůl 11,0 g
Více informací
PÓRKOVÁ POLÉVKA
Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca. 10 minut.
90g suché směsi na 1 litr vody.
Alergeny: MLÉKO, LEPEK, HOŘČICE
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1505 kJ (355 kcal) Tuky 7,0 g  z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g Sacharidy 72,0 g z toho cukry 4,0 g Bílkoviny 12,0 g Sůl 11,0 g
Více informací
SELSKÁ POLÉVKA
Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve studené vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca. 15 minut.
130g suché směsi na 1 litr vody.
Alergeny:
Výrobek obsahuje stopy alergenů: SOJI, LEPKU, CELERU, MLÉKA A HOŘČICE.
Více informací
ZELNÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca 15 minut. 100g směsi na 1 litr vody 3,5 kg směsi na 35 l vody. Alergeny:
Obiloviny obsahující lepek, sojové boby, mléko a celer.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1505 kJ (355 kcal) Tuky 7,0 g  z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g Sacharidy 72,0 g z toho cukry 4,0 g Bílkoviny 12,0 g Sůl 11,0 g
Více informací
ŽAMPIONOVÁ POLÉVKA Způsob přípravy: Směs rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme mírným varem cca. 10 minut. 80g směsi na 1 litr vody. Alergeny:
Obiloviny obsahující soju a mléko.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g VÝROBKU
Energetická hodnota 1549 kJ (368 kcal) Tuky 11,0 g  z toho nasycené mastné kyseliny 5,5 g Sacharidy 58,0 g z toho cukry 5,0 g Bílkoviny 9,0 g Sůl 10,0 g
Více informací