x

Cookies a GDPR

GASTRO - KOŘENÍ s.r.o.nepředává třetím stranám žádné osobní údaje kromě těch nutných pro uskutečnění platby a dopravy zboží k zákazníkovi. Službám třetích stran (Google) předáváme pouze anonymní token pro analýzu chování zákazníků. Více pod odkazem Ochrana osobních údajů nebo Cookies Přijmout výchozí nastavení?

Podrobnější nastavení

Nezbytné cookies

Tyto položky jsou vyžadovány pro základní fungování webových stránek. Jako takové je nelze odmítnout nebo vypnout.

Analytické cookies

Tyto položky pomáhají provozovateli webových stránek pochopit, jak jeho webové stránky fungují, jak s nimi návštěvníci intereagují, odkud přicházení (vyhledávání, reklama,..) a o jaké zboží mají zájem. Tento typ úložiště neshromažďuje informace, které by přímo identifikovaly návštěvníka.

Aktuální informace pro spotřebitele naleznete ZDE

Soli a dochucovací soli

Řadit podle:
BYLINKOVÁ SŮL
Kořenící sůl s vůní bylinek určená k dochucení všech pečených či vařených jídel z masa či zeleniny. Vhodné k dochucení polévek a vývarů.
Více informací
ČESNEKOVÁ MEDVĚDÍ SŮL Kořenící sůl česnekové chuti určená k dochucení všech grilovaných, pečených či vařených jídel z masa či zeleniny. Vhodné do gulášů, zapečených brambor a těstovin, gulášové a hrachové polévky.
Více informací
GLUTASŮL Směs soli a glutamanu sodného, která se používá k dosolení mnoho pokrmů především z masa a pro zvýraznění chuťi potravin.
Více informací
HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ
Více informací
HIMALÁJSKÁ SŮL JEMNÁ
Více informací
SŮL MOŘSKÁ HRUBÁ (NaCl) Slouží k dosolení všech pokrmů, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání masa a na steaky. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá relaxaci.
Více informací
SŮL MOŘSKÁ JEMNÁ (NaCl) Slouží k dosolení všech pokrmů, výborně se hodí do mlýnků na pepř, k nakládání masa a na steaky. Používá se k dezinfekci a do koupelí, kde má regenerační účinek a napomáhá relaxaci.
Více informací
RACHLOSŮL - DUSITANOVÁ SŮL S JODEMPOUŽITÍ: Kusy masa se nasolí směsí (cca. 20-30g na 1kg masa), nasolené maso se nechá asi 2 dny zaležet. Poté se zalije lákem (1 litr 100g směsi) a nechá se zaležet až deset dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2-3dnech maso překládat.
Více informací
SŮL ČERNÁ JEMNÁ Himalajská černá jemná sůl je bohatá na minerály. V místech, kde vznikly velké změny geologických struktur (jmenujme Himaláje), vznikla pod velkým tlakem tato velmi cenná krystalická sůl. Pro černou Himalajskou sůl je charakteristická vůně po vajíčkách s vysokým obsahem síry. Černá krystalická sůl je vhodná při úpravě zeleniny, kde nechá vyniknout jejich chuti. Aby získala podobu, jakou ji známe, jsou do ní přidány přídavky k dělivosti a sušení.
Více informací
SŮL KOUŘOVÁ HRUBÁ
Dodá uzeninám, klobásám a podobným potravinářským výrobkům příjemné uzené aroma, používá se i jako rychlosůl. Vhodná do mlýnků.
Více informací
SŮL KOUŘOVÁ jemná Dodá uzeninám, klobásám a podobným potravinářským výrobkům příjemné uzené aroma, používá se i jako rychlosůl.
Více informací
SŮL PEKAŘSKÁ (NaCl) Slouží k dosolení všech pokrmů, používá se hlavně při výrobě slaného pečiva, preclíků apod.. Neobsahuje jód.
Více informací